May 2018

Крушево од друг агол

Krusevo

Убавината на Крушево може да се види од повеќе страни на градот и сите нудат подеднакво воодушевување за пејсажот што градот го носи со себе. 

Утрово бевме во близина на музејот на Илинденско востание, кон западно-северната страна на Крушево од каде што „зграпчивме“ неколку убави пејсажи кои ги овозможува локацијата.

1 200 000 Denars Support for Krusevo by the Agency of Tourism

Paragliding Krusevo

The Support and Promotion of Tourism Agency of Macedonia has secured 1 200 000 Euros for the support of the adrenaline tourism in Krusevo. In the next 30 days a new artificial grass will be set up on the paragliding site Meckin Krusevo.

The support form the Agency will prepare the Municipality of Krusevo for more professional organisation of the gliding and paragliding international competitions, and, of course, attracting more visitors.