Пролетен меѓународен куп Крушево 2019

Start date
End Date
Blago Balgadusa

Општина Крушево како дел од пот-проектот „Кругот на адреналинот - развој на авантуристички туризам во Крушево“го организира Пролетниот меѓународен куп параглајдинг Крушево 2019 од 26-ти мај до 1-ви јуни 2019. 

Се очекуваат околу 150 натпреварувачи, почнувајќи од професионалци до аматери. Покрај натпреварување Параглајдинг купот нуди и едукативни активности за учесниците.

За повеќе информации и пријавување посетете го следниот линк:

https://airtribune.com/sck2019/info/details__info