Крушево будно 2018 - прва вечер

Крушево будно 2018 - прва вечер

Крушево будно
Крушево будно
Зисов и малиот
Марија и Билјана
Хуго и Бокаконга
Александар и Генче
ЛМС
Сотир Маја
Крушево будно
ДАФ проџект
Будно 2018
Бокаконга и Хуго
ДАФ Проџект
Будно 2018
Дисконектед

Се одржа првата вечер од музичкиот фестивал Крушево будно на кој настапија ди џеј Тасескии, Хуго и Бокаконга, ДАФ Проџект и Дисконектед. Од 22 часот градскиот парк беше целосно исполнет и забавата траеше до 3 часот наутро.

Вечерва не очекува втората вечер со Тајзи, ди џеј Перо и Грувмен и Андреј Ѓошев со почеток од 21:00 часот.

Крушево будно се одржува по трет пат годинава од страна на Локален младински совет Крушево и општина Крушево.