When in Krusevo 2017 ДЕН 1

When in Krusevo 2017 ДЕН 1

When in Krusevo
MTB, When in Krusevo 2017

When in Krusevo е фестивал на отворено кој за прв пат се одржа минатата година од 4-ти до 6-ти август и организаторите веќе работат на вториот дел од фестивалот оваа 2018 година.

Се работи за настан кој вклучува кампување, планински велосипедизам, планинарење, параглајдинг, музички ноќни настани во природата околу Крушево. 

Ви претставуваме кратко резиме од првиот ден.