Nightlife

Club Planet

Клуб Планет

Клуб Планет е дел од ноќниот живот на Крушево кој нуди многубројни и различен вид на забави секој викенд. Исто така, Планет е популарен за дневни забави и пиење кафе на сонце во летните денови. 

Оваа е место познато по популарниот македонски пејач Тоше Проески и често го нарекуваат кафиќот на Тоше.

Следете го клуб Планет на Фејсбук:
https://www.facebook.com/clubplanet17/ 

Snow Kitchen & Bar

Snow Kitchen & Bar

Snow Kitchen & Bar е како ново отворен привлекува многу посетители, млади од Крушево и туристи. Како што сугрерира името планот е локалот да биде место за јадење, но засега служи како кафуле и опција за ноќен живот.

Следете го Snow Kitchen & Bar:
https://www.facebook.com/snowkitchenbar/