Вила Себастијан-Крушево

Вила Себастијан-Крушево

Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево

Со капацитет од 28 гости, во 7 луксузно опремени апартмани, со најубав поглед на градот, сопствен паркинг за повеќе автомобили и топол пречек. На само 8 минути оддалеченост од центарот на градот. Повелете, уверете се и уживајте во убавините на Крушево.
Сите информации и детали проследете ги на нашата фејзбук и веб страна:

https://www.facebook.com/vilasebastijan/?ref=bookmarks

https://vilasebastijan.blogspot.com/

Тел контакт: 
Кочо, +389 78 830 898

41.365588, 21.24687