Етно гостилница

Етно гостилница

Ethno Guest House
Ethno Guest House
Ethno Guest House

Етно гостилница е место опкружено со етно елементи и специјалитети на скара. Овде, меѓу другите специјалитети, можете да пробате кебап и плескавица заедно со чаша македонско пиво.

Следете ја Етно гостилница:
https://www.facebook.com/etnogostilnca/

 

41.369083, 21.248922