Пицерија Скар

Пицерија Скар

Pizza Skar Krusevo
Pizza Skar Krusevo
Pizza Skar Krusevo
Pizza Skar
Pizza Skar
Pizza Skar

Пицерија Скар е еден од најпопуларните пица ресторани во Крушево. Нуди вистински традиционално крушевски амбиент и вкусна традиционална храна.

Староградскиот амбиент прави да се чувствувате како дома заедно со вкусот на традиционалната храна како пита  или топено сирење подготвено на уникатен начин и различни видови даски. Скар е посетуван и за кафе или пијалок пред одење на забава во клубовите за викенд вечерите.  

Можете да го посетите Скар за појадок, ручек или вечера и заедно со тоа може да го додадете вкусот на македонските вина. 

Следете ја пицерија Скар на следниот линк:
https://www.facebook.com/picerijaskar/

41.368326, 21.248699