Нова година во Крушево

Започнува на
Завршува на
Aleksandra Janeva
DJ Hugo

Македонската пејачка Александра Јанева ќе ја има главната улога на Новогодишната прослава во Крушево.

Забавата започнува во 21:00 со загревање на ди џеј Хуго, а крушевчани и туристите ќе ја дочекаат Новата 2019 година со настап на Александра Јанева.

Градскиот плоштад е местото каде што ќе се одржи прославата.