Овој петок, бидете во РОМА

Започнува на
Завршува на
Picerija Roma

Овој Петок вистинско место за уживање со Вашето друштво, во модерен амбиент, зачинето со највкусните и уникатни јадења, што ги има само во РОМА, и музика за сечиј вкус !

Бидете во Рома за исполнето викенд  уживање! 

Comments