OZONE KRUSEVO OPEN 2020

Започнува на
Завршува на
Ozone Krusevo Open

Меѓународниот параглајдинг натпревар Озон Крушево опен е закажан за почетокот на септември - од 5-ти до 11-ти на Мечкин Камен во Крушево.

Повеќе детали за настанот на линкот подолу:

www.krusevoadventure.com

#ozoneparagliders
#ozonekrusevoopen
#krusevo