Риско-брзински автомобилски трки

Започнува на
Завршува на
trki

Оваа година ридско-брзинските трки ќе се одржат на 31-ви август и 1-ви септември со еден тренинг, кој ќе се случи на 31.08.2019, и главните две трки на 01.09.2019 на патот с. Острилци - Мечкин Камен Крушево.

Како и минатата година се очекуваат учесници од Македонија, Бугарија и Србија.