Клуб Планет

Клуб Планет

Club Planet
Club Planet
Club Planet
Club Planet
Club Planet

Клуб Планет е дел од ноќниот живот на Крушево кој нуди многубројни и различен вид на забави секој викенд. Исто така, Планет е популарен за дневни забави и пиење кафе на сонце во летните денови. 

Оваа е место познато по популарниот македонски пејач Тоше Проески и често го нарекуваат кафиќот на Тоше.

Следете го клуб Планет на Фејсбук:
https://www.facebook.com/clubplanet17/ 

41.368649, 21.248637