Snow Kitchen & Bar

Snow Kitchen & Bar

Snow Kitchen & Bar
Snow Kitchen & Bar
Snow Kitchen & Bar
Snow Kitchen & Bar
Snow Kitchen & Bar

Snow Kitchen & Bar е како ново отворен привлекува многу посетители, млади од Крушево и туристи. Како што сугрерира името планот е локалот да биде место за јадење, но засега служи како кафуле и опција за ноќен живот.

Следете го Snow Kitchen & Bar:
https://www.facebook.com/snowkitchenbar/

 

41.367925, 21.249457