Пица ресторан Рома

Пица ресторан Рома

Pizza Restaurant Roma
Pizza Restaurant Roma
Pizza Restaurant Roma
слатко задоволство ,,Лава колач,,
...и денот може да започне
Пилешко во кари сос
Крушевско грне
Топено сирење
Уживање во Рома
Најубавата пица во градот
Најубавата пица во градот
Свински медаљони во сос
Летна тераса РОМА
Кетеринг
Кетеринг
Кетеринг
Кетеринг
Кетеринг
Кетеринг
Кетеринг
Кетеринг
Кетеринг
Кетеринг
Кетеринг
Кетеринг
Кетеринг
Кетеринг
Кетеринг
Ви нудиме совршена идеја за ручек и пријатна атмосфера, Ве очекуваме
Ви нудиме совршена идеја за ручек и пријатна атмосфера, Ве очекуваме
Ви нудиме совршена идеја за ручек и пријатна атмосфера, Ве очекуваме
пилешко во кари
пилешко во бел сос

Пица ресторан РОМА е еден од најпознатите ресторани во Крушево. Претставува место со убава атмосфера, прекрасна храна и врвна услуга. Од вештите раце на нашите мајстори може да ги вкусите најубавите пици, надалеку познатите - топено сирење, крушевското грне, рома грне , може да ги пробате различните видови на специјалитети од месо, риба, скара, тестенини од нашето богато мени.
Нашиот приоритет е да го подобруваме и прошируваме нашето мени и нашите услуги со цел да имаме задоволни гости. Пица Ресторан РОМА исто така нуди професионални кетеринг услуги. Со ангажирањето на кетеринг од Рома покрај тоа што добивате и сервирана , декорирана и свежо подготвена храна, добивате и комплетно поставување и декорирање на масите, чинии за гостите, потребен прибор за јадење, како и сите придружни и потребни аксесоари. Комплетно уживајте во најубавите моменти во животот, оставајќи ни ја нам грижата за припремата, сервирањето и декорирањето, доставата и служењето на храната и пијалоците. Бидете гости на Вашата веселба, и секако посетете не, за да уживате во амбиентот, вкусната храна од нашето богато мени и уверете се зошто сме најдобри.

Пица ресторан Рома поседува и тераса која посетителите ја користат претежно во лето. Се наоѓа во центарот на градот и е популарно место за крушевчани и за посетителите, но и за параглајдинг натпреварувачите кои го посетуваат Крушево скоро секое лето за многубројните интернационални параглајдинг натпревари. 

Следете ја Рома на:
https://www.facebook.com/%D0%9F%D0%B8%D1%86%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%A0%D0%BE%D0%BC%D0%B0-%D0%9A%D1%80%D1%83%D1%88%D0%B5%D0%B2%D0%BE-180550548263/

41.368042, 21.249299