Ресторан Шапе

Ресторан Шапе

Restoran Shape Krusevo

Ресторан Шапе Крушево

Tradicija 35 godini Restoran Shape
Topeno sirenje
Pizza A'la Shape
Grne A'la Shape
Tavce gravche
Teleshka chorba
Krushevski kolbas
Pleskavica A'la Shape
Desert Shape

Ресторан Шапе

Историја долга повеќе од 35 години, вкусот на македонската традиција, амбиент за боеми, сето тоа на едно место направено со многу љубов од рацете на врвни мајстори.

Нашата кујна ќе ве одушеви, ќе ви понуди незаборавна перспектива на македонската национална кујна. Беспрекорна услуга комбинирана со одличен и широк избор на свежо припремена храна, традиционални и интернационални јадења, предјадења, широк избор на пијалоци и десерти.

Започнете ја вашата авантура со нас.
 

Следете го Ресторан Шапе на следниот линк:

https://www.facebook.com/restoran.sape.krusevo/

41.368066, 21.249056