Вила Себастијан-Крушево

Вила Себастијан-Крушево

Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево
Вила Себастијан-Крушево

Вила Себастијан е лоцирана во мирна и спокојна околина на историскиот град Крушево. Нуди посебен панорамски поглед на градот со своите 7 опремени апартмани и капацитет од 28 гости.

Еден апартман има брачен кревет и кревет кој дополнително се употребува, ТВ, Wi-fi, плакар за облека и тоалет. Плус добивате фен, пегла за алишта и крпи.
Нашите кујни ги содржат сите потребни елементи за потребите на нашите туристи.
Вилата поседува парно греење.

Дополнително уживање може да си дозволите пред самиот влез во вилата, со чаша кафе и прекрасен поглед кон природата.

Приоритет е тоа што поседуваме свој приватен паркинг. Оддалечени сте на само 5 минути до центар и 2 минути до жичарницата. Ваше е да изберете, а наше е да Ве удостоиме на најдобар можен начин.

Ве очекуваме драги наши!

За повеќе информации посетете не на Facebook:
Vila Sebastijan - Krusevo

https://www.facebook.com/vilasebastijan/

Контакт:
Христаки, +389 78 830 908,
hristakibojadzieski@gmail.com
Кочо, +389 78 830 898, kocobojadzieski@gmail.com

41.365588, 21.24687