Крушево будно

Започнува на
Завршува на
Krusevo Budno
Krusevo budno
Krusevo budno
Krusevo budno

Крушево будно ќе се одржи по трет пат, оваа година на 20-ти и 21-ви јули. 

Станува збор за музички фестивал организиран од Локалниот младински совет и програмата содржи настапи на македонски ди џеи, бендови и артисти.  

Програмата е дефинирана и е следната:

Петок, 20ти јули, 21:00

Dj Tasesski
BokaConga i DJ Hugo
The DAF Project
DIsconnected 

Gorenje

Сабота, 21-ви јули, 21:00

DJ Groove Man & Dj Pero
Tyzee
DJ Andrej Gjoshev

Останете со krusevo.mk  за повеќе детали за овогодинешниот настан и следете ја Фејсбук страна на Локалниот младински совет: https://www.facebook.com/lmskrusevo/