Одбележување на денот на ослободување на Крушево - 8 септември

Започнува на
Завршува на
Musica

Како и минатата година така и оваа ќе се одржи настан со кој општина Крушево ќе го одбележи ослободување на Крушево. Настанот ќе се одржи на 7-ми и 8-ми септември и ќе опфати неколку настани:

07.09.2019 Забава со Кристина Арнаудова во градскиот парк

08.09.2019 Планинарска тура од манастирот Св. Преображение до планинскиот врв Мусица

Но, оваа програма не е комплетна. Во најскоро време ќе дознаете што друго ќе можете да проследите во рамки на настанот.