Апартмани Јане

Апартмани Јане

Jane
Jane
Jane
Jane
Jane
Jane
Jane
Jane

Апартмани Јане се наоѓа во центарот во Крушево и нуди нови и модерни сместувачки услуги за посетителите. Апартманите се на само стотина метри од ноќните клубови, рестораните, кафулињата, продавници, банки и друго. 

Згора на тоа, овие апартмани нудат ниска цена со високо квалитени услови. Секоја собра има свој тоалет и одговара за семејства со денца, но и за туристи кои аптуваат сами. 

Покрај апарманите туристите можат да користат и такси услуги со повластени цени за оние кои престојуваат тука. 

Контактирајте не на следниот телефонски број. 

++389 078 324 980

41.367109, 21.248745