За Крушево

За Крушево

Camerman in Krusevo

Покрај krusevo.gov.mk општината Ви презентура уште една страна која што треба да им служи на сите посетители, туристи и странски граѓани.

Krusevo.mk е продукт на желбата да се искористи потенцијалот на ова прекрасно градче и да се креира платформа за информации за они кои што имаат намера да го посетат Крушево, каде да отидат, што да јадат, зошто би дошле тука... Нашите намери се да се претстават највредните нешта кои што може да ги понуди Крушево, и дополнително да Ви обезбедиме добар провод тука. 

На крај, Крушево е местото каде што ќе одморите, место каде што ќе го зголемите Вашиот адреналин, но и знаењето за нашата уникатна историја и култруа. 

Ова е Krusevo.mk и сите сте сдрчено добредојдени!