Вила Фила

Вила Фила

VIla Fila
VIla Fila
VIla Fila
VIla Fila
VIla Fila
VIla Fila
VIla Fila

Вила Фила се наоѓа на повисоките делови од Крушево, но е оддалечена само 10 минути од центарот на градот. Нуди топло и гостопримливо сместување заедно со ниски и пристапни цени.

Како посетите можете да одберете соба или апартмант опремени со интернет, парно загревање и одличен пејсаж кон градот.

Ако сте во Крушево ова лето тогаш вашата опција за сместува е Вила Фила.

Контактирајте не на следните броеви и уживајте во вашиот престој во Крушево:

++389 075 86 11 33

++389 048 477 471

 ++389 075 46 88 03

41.365075, 21.253441