Гостилница Марчело

Гостилница Марчело

Guest House Marcelo
Guest House Marcelo
Guest House Marcelo

Гостилница Марчело нуди кебап со уникатен вкус кој што препознатлив во регионот. Кебабот ВО Марчело е дел од традиционалната храна на Крушев, и рецептот за подготовка е обележје на Крушево, 

Покрај кебап можете да пробате различна храна во оваа гостилница: топено сирење, крушевско грне, салата, пица и др. Згора на тоа, секоја сабота во Марчело има забава со жива музика. 

Следете ја гостилница Марчело на Фејсбук:

https://www.facebook.com/Gostilnica-Marchelo-159987067696674/

41.368764, 21.24875