Крушевска одаја

Крушевска одаја

Krusevska Odaja Restaurant
Krusevska Odaja Restaurant
Krusevska Odaja Restaurant
Krusevska Odaja Restaurant
Krusevska Odaja Restaurant
Krusevska Odaja Restaurant
Krusevska Odaja Restaurant

Крушевска одаја е едно од поновите ресторани во Крушево кој претставува слика на традицијата, етно стилот и сеќавање на славното минато на Крушево. Со локација блиску до спомен куќата Тодор Проески и историското место Гумење нуди вистинско чувство на наследство збогатено со вкусот на готвената храна и рецептите кои го прават ова место препознатливо.

Дознајте повеќе за Крушевска одаја:
https://www.facebook.com/najdobrotoodkrushevo/

Video URL

41.373769, 21.246005