Old School - Republic

Old School - Republic

Old School Republic
Old School Republic
Old School Republic

Old School - Republic е единствениот паб во Крушево. Сепак, сопствениците најавија дека имаат намера да се вклучат во ноќниот живот на Крушево преку организирање на забави и реновирање на летната тераса. До тогаш, можете да го посетите Олд Скул на кафе или да пробате од пијалоците кои ги нудат. 

Следете го Old School - Republic:
https://www.facebook.com/OldSchoolKrusevo/

41.368143, 21.249096