Маркет Џокере

Маркет Џокере

Marke Dzokere Krusevo
Market Dzokere Krusevo
Market Djokere
Market Djokere
Market Djokere
Market Djokere
Market Djokere
Market DJokere
Market DJokere

Маркет Џокере се наоѓа во непосредна близина на жичарницата и е посетуван од голем број на туристи, особено во зимскиот период и за време на ски сезоната.  

Исто така, ова е уште една „маалска“ продавница отворена преку целиот ден, која ги опслужува луѓето од овој дел на градот. 

41.367352, 21.24574