(ФОТО) Втора вечер Крушево будно

(ФОТО) Втора вечер Крушево будно

Крушево будно
Крушево будно
Грувмен и Перо
ЛМС тим
Крушево будно
Крушево будно
Крушево будно
Тајзи
Тајзи
Тајзи
Тајзи
Тајзи

Се одржа втората вечер од фестивалот Крушево будно и забавата што изведувачите ја понудија го наполна градскиот парк во Крушево по втор пат овој викенд.

На втората вечер настапуваа ди џеј Грувмен и ди џеј Перо, Тајзи и ди џеј Андреј Ѓошев. 

Забавата траеше до раните утрински часови и со тоа заврши третото издание на Крушево будно.