„Марш до Мусица“ и забава со Марио Еди и Шербет на 8 септември

„Марш до Мусица“ и забава со Марио Еди и Шербет на 8 септември

Sherbet
Mario Eddie

На 8-ми септември, по повод денот на независноста на Република Македонија и денот на ослободување на Крушево локалната самоуправа, Манифестацијата НКС „Десет дена Крушевска Република“ и во соработка со угостителскиот сектор организираат целодневна забавна програма.

Утрото со почеток во 9 часот ќе се одржи планинарска тура до врвот Мусица, а во вечерните часови со почеток во 21:00 настап на групата Шербет и ди џеј Марио Еди во градскиот парк во Крушево.