February 2019

Зимска разгледница од Крушево (12.02.2019)

Biljana Puleska

Се' уште врне во Крушево и посетителите и крушевчани направија одлични фотографии од нашиот град.

Голема благодарност до Кире Крстески, Љубица Трајкоска, Дајана Чобанова, Сотир Габелоски, Томе Христоски, Петар Бегалиноски, Билјана Пулеска.

Ако сакате да бидете дел од зимските разгледници испрќајте ни ги вашите фотографии:

Vikendvokrusevo@yahoo.com

vikendvokrusevo@gmail.com

Зимска разгледница од Крушево (04.02.2019)

Dayana Chobanova

Во Крушево се' уште врне и ќе имаме уште снего овој месец. Заедно со тоа ќе имаме уште повеќе зимски пејсажи од Крушево фатени од фотогапаратите и телефоните.

Во текот на минатата седмица нашите следачи напавија некои прекрасни фотографии.

Голем поздрав до авторите на фотографии и големо благодарам за нивната поддршка: Даја Чобанова, Емилија Андрееска, Михајло Фити, Наум Ристески, Сотир Габелоски, Марија Филипова, Ирена Блажеска.

Испраќајте ни ги вашите фотографии:

vikendvokrusevo@yahoo.com
vikendvokrusevo@gmail.com