Цртан филм: Џиновска Круша

Започнува на
Завршува на
Џиновска круша

„Џиновска круша“ (цртан филм) ќе се емитува во четврток на 3-ти мај во Домот на култура во Крушево со почеток до 15 часот. Наменет е за сите деца до 10 години, а влезот ќе чини симболични 50 денари. 

Џиновска круша