„Медена земја“ повторно во Крушево

„Медена земја“ повторно во Крушево

medena zemja

Оскар номинацијата „Медена земја“ повторно ќе се проектира во Крушево. Проекцијата е закажана за четврток, 06.02.2020 г. во Дом на култура „Наум Наумовски Борче“ Крушево со почетокот во 18 часот. Влезот чини 100 денари. 

Документарецот „Медена земја“ предизвика светско внимание со својата содржина и улогите претставени во филмот што резултираше со номинација за Оскар.