„Врба“ на Милчо Манчевски во Крушево

Започнува на
Завршува на
Vrba

Уште еден филм во режија на Милчо Манчевски доаѓа во Крушево. По проекцијата на филмот „Медена земја“ на 16 ноември ќе се емитува филмот „Врба.

Почетокот на филмот е закажан за 18 часот во дом на култура „Наум Наумовски Борче“, Крушево, а влезот ќе чини 100 денари.