Flymaster Open 2019

Започнува на
Завршува на
Flymaster Open Photograph of paragliders high above

Флајмастер Опен 2019 (Flymaster Open 2019)е натпревар кој доаѓа за прв апт во Крушево и закој се очекува да продолжи да се одржува и наредните години. Настанот опфаќа едукација и натпреварување со употреба на многу напредни технологи - алатки за следење во живо, извлекување и бодување.

Атмосферата се очекува да биде пријателска и да обезбеди незаборавно искуство за луѓе од сите возрасти и групи.

Натпреварот е закажан за 21-ви јули и ќе трае до 27-ми, најпопуларниот период за летање со параглајдер и уживање во пејсажите на Крушево и околината.

За повеќе информации и купување на билети на следниот линк: https://www.facebook.com/events/1031288013747168/ or http://flymasteropen.com/