Крушево низ корија

Започнува на
Завршува на
when in

На 17ти и 18 ти август ќе се случи петтиот по ред фестивал на отворено „Крушево низ корија“ кој ќе ги задржи содржините од изминатите години и во своите содржини ќе опфати: кампување на Мечкин камен со сите придружни содржини и забава,традиционална тура со планински велосипеди, планинарска тура низ Крушевската корија и тандем летови со параглајдер.

На 17-ти во вечерните часови свој ди џеј сет ќе има DJeneral Jankovich на Мечкин Камен.

Повеќе инфо на линкот: https://www.facebook.com/events/695517557515433/