Предновогодишна приредба

Започнува на
Завршува на
New Year 2019

На 28.12.2018 (петок) во хотел Монтана палас Крушево ќе се одржи предновогодишна приредба со учениците од СОУ „Наум Наумовски Борче“, ООУ „Никола Карев“, децата од градинката „Гонча Туфа“, со поддршка на локалната самоуправа.

Ги повикуваме учениците, младите, нивните блиски и сите заинтересирани во петок во 12 часот да ја проследат предновогодишна прослава во хотел Монтана.