Стенд ап со Бојан Велевски

Започнува на
Завршува на
Bojan Velevski
Bojan Velevski at Snow

Македонскиот комичар Бојан Велевски на 13-ти април ќе има настап во хотел Монтана Палас со почеток во 20 часот.

Ова е втор пат оваа година Бојан да го посети Крушево, после настапот во Snow Kitchen & Bar на 18-ти јануари.

Влезот е слободен.

Дојдете сите на забава со познатиот комичар, заедно да се смееме и да создадеме позитивна енергија.

Сабота, 13-ти април, 20:00, конгресна сала на хотел Монтана палас во Крушево.

Линк до Фејсбук настанот: https://www.facebook.com/events/852592531761414/